Новина детально
26 жовтня 2023 р.

В Одесі відбувся масштабний регбійний семінар для вчителів фізкультури Одещини

Сьогодні на стадіоні «Академія Спорту» відбувся масштабний семінар для учителів фізичної культури навчальних закладів Одеської області. Основною задачею навчання було познайомити педагогів та педагогинь із безконтактною версією регбі, а також упровадження у навчальних закладах нашого регіону варіативних модулів «Регбі-5» та «Регбі-7» (адаптованого для спортивних залів).

Протягом двох годин усі присутні (близько шістдесяти вчителів і вчительок фізичної культури з усього регіону) отримували важливі теоретичні знання від представниць та представників тренерського «цеху» одеських регбійних шкіл та команд (семінар вели Марина Окольнича, Крістіна Катілова, Тетяна Кулакова, Каріна Храмова та Максим Кондратенко), після чого відбулася практична частина. Вчителі отримали можливість пограти у регбі-5, оцінити його переваги та тонкощі, а юні вихованці та вихованки школи «Анатра» провели кілька виставкових спарингів з регбі-5 та регбі-7, аби показати учасникам та учасницям семінару тонкощі цих форматів.

rugby.od.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Збірна Харківської області – чемпіон України з регбі-7 2024 року серед чоловічих команд Суперліги!