Новина детально
25 квітня 2023 р.

BeRugbe став офіційним постачальником м’ячів для змагань Rugby Europe 7s

Rugby Europe та BeRugbe оголосили про підписання угоди про призначення виробника «Офіційним постачальником м’ячів для Rugby Europe 7s» на період 2023-2025 років.

Як частина контракту, BeRugbe надаватиме всі м’ячі для всіх відповідних офіційних змагань Rugby Europe 7s, тобто 15 європейських турнірів кожного сезону, в яких гратимуть 47 союзів-членів.

BeRugbe використовуватиме свій H-FORCE для турнірів з регбі в Європі. М'яч H-Force спеціально розроблений для регбі-7.

Флоран Марті, генеральний директор Rugby Europe: «Ми дуже раді, що BeRugbe приєднується до Rugby Europe завдяки цьому довгостроковому партнерству. Їх перевірений досвід у турнірах і чемпіонатах найвищого рівня буде дуже корисним для наших змагань. Це також величезна можливість для Rugby Europe підтримати федерації в їх розвитку».

Емільєн Вердьє, менеджер з продажу BeRugbe: «Ми пишаємося цим партнерством з Rugby Europe. Ми хочемо просувати технічну якість наших м’ячів за межі наших національних кордонів. Це партнерство є частиною нашої мети з розвитку на міжнародному рівні».

Першим змаганням, де будуть використовуватися м’ячі BeRugbe, стануть змагання Rugby Europe Sevens «Conference» в червні 2023 року.

Rugbyeurope.eu

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)