Новина детально
08 лютого 2023 р.

ЖУРНАЛІСТИ З ІСПАНІЇ ТА ІТАЛІЇ ВІДВІДАЛИ РЕГБІЙНИЙ МАТЧ У ОДЕСІ У РАМКАХ РОБОЧОЇ ПОЇЗДКИ В УКРАЇНУ

Іспанський фотограф/журналіст Хосе Колон та італійський відеограф/журналіст Жан Марко Бенедетто, які живуть у Барслеоні, але працюють на турецьке інформаційне агентство «Anadolu Agency», у ці дні знаходяться в Україні з робочим візитом, звідки розповідають світу різноманітні історії про життя українців в умовах війни.

Дуже приємно, що Хосе та Марко знайшли час у своєму щільному графіку роботи в Одесі, та відвідали регбійний матч пам’яті Леоніда Шелестовича між вихованцями одеської школи «Анатра» та ветеранами з «Одеського регбійного братства», який пройшов минулої неділі на стадіоні «Академія Спорту», у той самий день, коли «батька» одеського регбі не стало одинадцять років тому.

Привітні іспанець і італієць доволі важко перенесли примхи зимової погоди, яка прийшла до Одеси, але це не зупинило їх. Безліч питань, спілкування із керівниками Федерації регбі Одеської області, ветеранами одеського регбі та юнаками, купа знімків та відео, присвячених одеському регбі – цим запам’ятаються Хосе та Жан Марко.

Сподіваємося, найближчим часом ми також зможемо подивитися на роботу наших колег та нових друзів, які підтримують Україну у будь-якій країні, в якій перебувають у той чи інший момент.

До речі, найближчими днями вони відправляються на Донбас. Зичимо хлопцям успіхів та бути обережними.

rugby.od.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)