Новина детально
24 січня 2023 р.

ЩО ТАКЕ МІЖСЕЗОННЯ У РЕГБІ?

Це період, коли усі змагання року пройдені. Такий період є майже у кожному виді спорту. У регбі він починається, зазвичай, на початку зими. У цей час важливо зробити паузу в спорті на тиждень чи два, щоб відпочити. Цього року ці паузи трішки довше, ніж хотілось би, але ми віримо у найшвидшу Перемогу і повернення повноцінного спортивного сезону!

Взимку, аби не втрачати форму, можна займатися іншими видами спорту чи будь-якою іншою активністю, щоб залишатися рухливим.

Цей час можна використовувати для лікування травм, відновлення, здати загальні аналізи та пройти огляд у лікаря.

Міжсезоння – чудовий час для планування ваших стартів, а як наслідок, і навантажень, які потрібно буде давати. Отже, у вас буде мотивація та час, щоб встигнути якісно пройти весь сезон.

Нині, взимку, важче вставати на ранкове тренування, увечері через ранню темряву і погані погодні умови також непросто себе настроїти на тренування.

Тут допоможе визначення мети на майбутній сезон та розуміння, що тренуватися потрібно вже зараз, інакше можна не встигнути якісно підготуватися до старту.

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
ВЕТЕРАНИ УКРАЇНСЬКОГО РЕГБІ ЗІГРАЛИ МАТЧ ПАМ’ЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА В ОДЕСІ