Новина детально
01 грудня 2022 р.

Дякуємо Penn State Rugby за підтримку Українського регбі!

Від самого початку війни в Україні Penn State Rugby підтримували Федерацію Регбі України.

Нещодавно у межах 60-ї річниці Penn State Rugby були зібрані кошти для Федерації регбі України і не лише від Penn State Rugby, але й від регбійної спільноти США.

Було багато щедрих внесків від багатьох прихильників регбі, у тому числі від випускників Пенсільванського університету з регбі, від Ради директорів Фундації регбі Сполучених Штатів, а також від гравців, друзів з багатьох регбійних організацій у США, зокрема Chicago Lions, Houston Rugby Club і Tulsa Rugby Club.

ФРУ відправила у далекі Сполучені Штати Америки регбійку національної збірної України з листом вдячності за підтримку українського регбі під час війни і тепер вони виставлені в Залі слави регбі штату Пенсильванія.

Ми щиро дякуємо нашим друзям та партнерам з Penn State Rugby і кожному, хто долучився до збору коштів. Для нас дуже важливою є ваша підтримка.

Кошти, які ФРУ отримала від наших друзів, буде витрачено на першочергові потреби федерації.

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Збірна Харківської області – чемпіон України з регбі-7 2024 року серед чоловічих команд Суперліги!