Новина детально
13 вересня 2022 р.

«КРЕДО» ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ТРЬОХ ТРЕНУВАНЬ НА ТИЖДЕНЬ

Одеський «КРЕДО-1963» продовжує підготовку до ймовірної участі у Кубку України з регбі-7, який пройде у Хмельницькому 24 вересня.

Як розповіли Rugby.od.ua у клубі, команда тренується у режимі трьох занять на тиждень. Це – як загальні тренування на регбійному полі, так і силові у тренажерному залі.

Виконуючий обов’язки головного тренера команди Руслан Радчук (на фото) регулярно консультується з новим наставником «кредівців» з ПАР Людве Буі, який зараз робить акцент на простих речах, як то фізична готовність, точність передач, виконання регбійних базових вправ.

Команда тренується у хорошій атмосфері, а регбісти, у тому числі, дуже нахвалюють якість газону стадіону «Академія Спорту»: травичка на ньому виросла, вона м’яка та «лагідна» до гравців.

Зараз, коли ледь не половина складу «КРЕДО», у тому числі Руслан Радчук, проходить навчально-тренувальні збори у складі збірної України у Львові, діями одеситів керує Михайло Чишко.

Чи візьме участь «червоно-чорна» команда у Кубку України з регбі-7 та яким складом поїде до Хмельницького діючий володар трофею, якщо приєднається до числа учасників турніру, дізнаємося пізніше.

rugby.od.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)