Новина детально
25 серпня 2022 р.

Вадим Гутцайт: У складний для країни час українські спортсмени вибороли вже понад 1500 медалей

Українські спортсмени заряджені на перемоги і вже розпочали підготовку до Олімпійських ігор-2024, які відбудуться в Парижі. Про це Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт сказав в ефірі телеканалу «Київ».

«Ми відновлюємо всеукраїнські змагання з різних видів спорту. Робимо все, щоб наші спортсмени продовжували готуватися і перемагати. Попереду в нас Олімпійські ігри в Парижі. Працюємо над тим, щоби і там лунав наш гімн, щоби наші спортсмени підіймалися на п'єдестали», — сказав Міністр.

Росія розв’язала війну проти України, щоби зруйнувати нашу державу. Втім тільки мобілізувала суспільство на боротьбу, зокрема й у спорті. «З початку року більше 1500 медалей вибороли. В такий складний час всі спортсмени дуже мотивовані і налаштовані на перемоги. Їм це вдається. Я хочу подякувати спортсменам, тренерам, усій спортивній спільноті і привітати з Днем Незалежності України», — сказав Вадим Гутцайт.

Своїми досягненнями українські спортсмени також посилюють боротьбу України на дипломатичному фронті. Вони доносять світу правдиву інформацію про злочини росії в Україні. «Це дуже непроста робота, але ми всі її виконуємо. Росіян і білорусів не повинно бути на спортивних аренах. Вони дуже хочуть пролізти, але ми працюємо і будемо працювати, щоб ми не бачили російських та білоруських спортсменів на змаганнях», — запевнив Міністр.

mms.gov.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського