Новина детально
10 лютого 2022 р.

ЛЮДВЕ БУЇ – НОВИЙ ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР «МЕТР+КРЕДО-63» (ОДЕСА)

Новий головний тренер «МЕТР+КРЕДО-63» Людве Аябонга Буї поступово освоюється в Одесі.

Днями Буї був офіційно представлений команді та вже активно знайомиться зі своїми новими підопічними, дізнається про їхні можливості.

Народився Людве Буї 14 травня 1987 року у місті Баттерворт Східно-Капської провінції Південно-Африканської республіки (до речі, у цій провінції народився Нельсон Мандела).

Новий керманич одеської команди – справжній поліглот. Крім англійської мови, він знає португальську, а також зулу, кхоса та африкаанс (три мови з офіційних одинадцяти мов ПАР).

Тренерську кар'єру розпочав у 2016 році, ще виступаючи на професійному рівні як гравець південноафриканської команди «Border Bulldogs».

У регбі прийшов у віці дев'яти років, провів багато матчів у турнірах різного рангу, після чого перейшов до тренерської діяльності. У Європі раніше не працював, тому вважатимемо його роботу в одеському клубі першим європейським досвідом. Сподіваємось, він буде успішним!

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції