Новина детально
11 вересня 2021 р.

У рамках реалізації соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України» Федерація регбі України презентувала регбі! (ФОТО)

Федерація регбі України, Міністерство молоді та спорту України та Всеукраїнський центр «Спорт для всіх», до святкування Дня фізичної культури та спорту, в рамках реалізації соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України», презентували регбі!

Місце проведення: м. Київ, ВДНГ (центральна площа Національного комплексу «Експоцентр України»).

На учасників заходу чекала насичена програма спортивних та танцювальних майстер-класів (фітнес, йога, хіп-хоп, цігун, сальса, бачата, джаз-фанк, бачата), демонстраційні показові виступи за участі провідних українських спортсменів з видів спорту (фехтування, самбо, тхеквондо, боротьба, футбольний фристайл, ушу, айкідо, художня гімнастика, кікбоксинг Вако та багато іншого), робота спортивних локацій, де кожен бажаючий зміг спробувати для себе щось новеньке та зануритися в атмосферу свята спорту (ролики, фрізбі, флорбол, корфбол, петанк, чирлідинг, регбі-5, бадмінтон, самбо, дитяча легка атлетика, стронгмен та багато іншого), вікторини, естафети та подарунки.

Дякуємо київському регбійному клубу «Київські Соколи» за презентацію Регбі!

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»