Новина детально
20 травня 2021 р.

RUGBY.OD.UA ОГОЛОШУЄ КОНКУРС МАЛЮНКА «I LOVE RUGBY»

4 червня новий сайт Федерації регбі Одеської області відзначить свій перший день народження. У зв'язку з цим, Федерація регбі Одеської області, Одеський регбійний союз і Rugby.od.ua запускають конкурс малюнка на тему «I love rugby».

Взяти участь в ньому можуть всі бажаючі (в залежності від кількості робіт, організатори можуть розділити конкурс на вікові категорії).

Завдання просте: намалювати малюнок на регбійну тематику (у вільній формі) з обов'язковим написом «I love rugby». Ручкою, олівцем, фарбами, паличкою на піску біля моря - неважливо.

Умови конкурсу:

1) До 1 червня потрібно намалювати малюнок, сфотографувати його і надіслати на електронну пошту frants1986@ukr.net;

2) У темі листа написати слово «Конкурс»;

3) У листі написати ім'я та прізвище автора, вік на момент подачі конкурсної роботи і місто, яке представляє конкурсант.

Кращі роботи будуть опубліковані на сайті Rugby.od.ua, а також - в офіційній групі «Регбі в Одесі» в соціальній мережі Facebook, переможці та призери отримають пам'ятні призи та сувеніри від ФРОО.

Оцінювати малюнки будуть представники Федерації регбі Одеської області, Одеського регбійного союзу і тренери одеських команд.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського