Новина детально
17 березня 2021 р.

Дитяча регбійна ліга Одеси: нові команди, нові дати, нові схеми

Чемпіонат Дитячої регбійної ліги Одеси з регбі-5 серед шкільних команд вищої ліги 2021 року разюче відрізнятиметься від попередніх.

Якщо раніше він стартував в лютому і повністю проходив в спорткомплексі СКА протягом чотирьох місяців, то цього року, в зв'язку з пандемією коронавірусу, організатори прийняли рішення змінити і терміни, і схему проведення турніру, і майданчик, на якому будуть проводитися ігри вищої ліги.

ЛОКАЦІЯ

Як і в осінній частині минулого сезону, ігри Чемпіонату ДРЛО будуть проходити на свіжому повітрі - на відкритих майданчиках стадіону «Академія Спорту».

СХЕМА І ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ

Отже, цієї весни команди ДРЛО будуть традиційно розділені на два дивізіони - імені отамана Чепіги та імені отамана Головатого, проте зіграють вони не по десять ігор, як раніше (в два кола), а по п'ять.

Турнір складатиметься з трьох турів: у перших двох учасники змагатимуться один з одним в своїх дивізіонах, а третій, фінальний, визначить найсильніших.

Команди дивізіону Чепіги зіграють 17-го і 24 квітня, команди дивізіону Головатого - 18-го і 25 квітня. Фінальний тур відбудеться 22 травня.

Крім того, 15 травня планується розіграти Кубок Академії Спорту, а 29 травня - Кубок департаменту освіти.

ТРИ ВТРАТИ, ТРИ НОВАЧКИ

У порівнянні з минулим чемпіонатом, ДРЛО втратила три команди. На жаль, свою участь в турнірі не продовжать «Карло Боссолі», «Борис Литвак» і «Ілля Мечников».

Їх місце в новому сезоні займуть команда ЗОШ №52 «Леонід Шелестович», команда ЗОШ №27 «Олександр Купрін» і збірна кількох шкіл «Платон Зубов», складена з гравців «Ксантоса» і «Дерибаса» для отримання ігрової практики.

Що ж, сподіваємося, пандемія коронавірусу не завадить провести цієї весни улюблений одеськими школярами турнір серед команд вищої ліги.

rugby.od.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Збірна Харківської області – чемпіон України з регбі-7 2024 року серед чоловічих команд Суперліги!