Новина детально
17 серпня 2020 р.

У ПОКРОВСЬКУ ПРОЙШОВ ЧЕМПІОНАТ ДОНЕЦЬКОЇ ​​ОБЛАСТІ З РЕГБІ-7 (ФОТО)

16 серпня в Покровську на ігровому полі СК «Металург» пройшов Чемпіонат Донецької області з регбі-7 серед юнаків і дівчат. У змаганнях взяли участь 8 команд, до складу яких увійшли понад 50 спортсменів з Покровська і Селидового.

На параді відкриття головний суддя змагань Ігор Юркін вручив посвідчення і значок майстра спорту України з регбіліг Андрію Шелеповському, випускнику ДЮСШ м. Покровська, який виконав норматив МСУ за підсумками ігрового сезону 2019 року.

Слід зазначити, що перед початком змагань спортсмени пройшли температурний скринінг, а медичний супровід здійснювала кваліфікована бригада лікарів з Обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру м. Бахмут.

Ігри чемпіонату пройшли за коловою системою в трьох вікових групах: юнаки та дівчата до 12, 14 років і юнаки до 17 років. В результаті зіграних матчів призові місця розподілилися наступним чином:

2003-2005 рр.н .:

1 місце - ОДЮСШ для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, філія м. Селидове,

2 місце - ДЮСШ м. Покровськ,

3 місце - збірна Донецької області РК «Ъ».

2006-2007 рр.н .:

1 місце - ДЮСШ м. Селидове,

2 місце - ДЮСШ м. Покровськ,

3 місце - СК «Фенікс» - ДЮСШ м. Покровськ.

2008 р.н. і молодші:

1 місце - ДЮСШ м. Покровськ,

2 місце - ДЮСШ м. Селидове.

На параді закриття змагань переможці та призери чемпіонату були нагороджені грамотами, медалями та кубками Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Збірна Харківської області – чемпіон України з регбі-7 2024 року серед чоловічих команд Суперліги!