Новина детально
18 червня 2020 р.

Відбулася стратегічна сесія з обговорення Стратегії розвитку фізичної культури і спорту до 2028

Стратегія розвитку фізичної культури і спорту до 2028 року, розроблена за дорученням Міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта, викликала значний інтерес у громадськості. Про це у четвер, 18 червня, заявив перший заступник Міністра Сергій Симонов під час відкриття стратегічної сесії з обговорення Стратегії.

Обговорення відбулось в режимі онлайн з використанням платформи ZOOM.

Основна мета обговорення – проаналізувати задачі та погодити цілі верхнього рівня за окремими векторами розвитку фізичної культури і спорту в Україні.

«Ми провели стратегічні сесії у середині Міністерства та запропонували свої ідеї державного замовлення. Основна ідея - здоров’я нації та престиж нашої держави. Крім того, ми додали вектори, які будуть забезпечувати реалізацію цих двох основних ідей. Це діджиталізація, інфраструктура та кадровий потенціал. Все це вже відображено в стратегії, але хочемо почути пропозиції від всіх учасників, щоб зробити її більш зрозумілою для громадськості», - зазначив Сергій Симонов.

Перший заступник подякував всім учасникам, які надали свої пропозиції та не стоять осторонь спорту, і допомагають зробити цю галузь кращою. Він окремо висловив подяку компанії SURGе, яка допомагає в проведенні громадського обговорення стратегії.

Участь в заході взяли експерти зі стратегічного планування та управління, орієнтованого на результат проектного офісу SURGе при Секретаріаті КМУ, представники Мінмолодьспорту, громадських організацій, науковці, експерти та інші.

dsmsu.gov.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського