Новина детально
27 квітня 2020 р.

Регбі Європа підтримує Білла Бомонта на виборах голови Міжнародної федерації регбі

Голосування за очільника World Rugby відкрилося в неділю, 26 квітня 2020 року.

Регбі Європа на останньому засіданні Ради директорів, що відбулося 8 квітня за допомогою конференц-зв'язку, вирішила підтримати на виборах голови Міжнародної федерації регбі діючого її керманича та кандидата Білла Бомонта.

Як зазначається в офіційній заяві Європейської федерації регбі, програма Білла Бомонта і президента ФФР Бернара Лапорта відповідає пріоритетним діям, необхідним для розвитку регбі в Європі.

Регбі Європа вважає, що значна робота, розпочата в останні кілька років щодо реформ в управлінні, структури чоловічих і жіночих змагань, фінансової підтримки національних федерацій, повинна дозволити нашому спорту протистояти нинішній кризі і стати більш структурованою для вирішення проблем в майбутньому.

Нагадаємо, що голова, його заступник та склад Виконавчого комітету World Rugby обиратимуться терміном на чотири роки, починаючи відразу ж після оголошення аудитором результатів виборів Ради 12 травня.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»