Новина детально
16 квітня 2020 р.

Тренування онлайн і дистанційне навчання - життя на карантині львівських регбісток

Гравчині жіночої команди «Левиці», яка виступає в Суперлізі, розповіли, як коротають будні в самоізоляції.

Мар'яна Мних: «Тренування вдома кардинально відрізняються від тієї роботи, яку звикли виконувати на полі. Скучила за атмосферою під час занять, дівчатами з команди і тренером. Наш наставник підтримує нас дистанційно, надсилає програми для підтримки фізичної форми. Проводимо спільні тренування онлайн, так набагато веселіше».

Наталія Козачук: «Коли стає зовсім нудно, можна удосконалювати різні навички, не тільки регбійні, а, наприклад, і лінгвістичні. В інтернеті багато цікавих курсів на будь-які теми. Окрім виконання завдань тренера, залишається багато вільного часу. Перегляд улюблених фільмів і серіалів, а також регбійних матчів, стали частиною карантинного побуту, а ось нашим студенткам ніхто не відміняв дистанційне навчання, тому їм однозначно не нудно».

Юлія Гивель: «Чекаємо з нетерпінням виходу з карантину. Очікуємо від сезону безліч позитивних емоцій, запеклої боротьби за призові місця. Всі дівчата вже просто мріють швидше вийти на поле і нарешті зіграти в регбі».

Перший тур жіночого чемпіонату України повинен був стартувати в квітні, але в зв'язку з пандемією коронавірусу перенесений на невизначений термін.

rugger.info

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»