Новина детально
21 вересня 2019 р.

Мінімум «срібні»: «КРЕДО-63» впевнено обіграв в Одесі «Антарес»

Сьогодні, 21 вересня, на стадіоні «Академія Спорту» відбувся матч чоловічої Суперліги між одеським «КРЕДО-63» і київським «Антаресом».

Перемога з будь-яким рахунком гарантувала одеситам мінімум срібні медалі турніру, однак, як відомо, «кредівці» грають не стільки заради завоювання нагород, скільки з метою отримувати задоволення від гри, популяризувати регбі в Одеській області, дарувати радість уболівальникам і давати можливість отримувати ігрову практику перспективної молоді.

Незважаючи на те, що в грі з «Антаресом» «КРЕДО» виступав в не оптимальному складі (з різних причин на грі були відсутні, наприклад, Роман Коваленко і Роман Кулаківський), одесити здобули впевнену перемогу.

По суті, кияни гідно билися з фаворитом поєдинку до середини першого тайму: на спробу Клима Заровного «занесенням» відповів Віталій Примак (5:5), але потім «червоно-білі» помітно додали, своє повернення на поле після тривалої перерви спробою відзначив Олексій Новокрещенов, після чого «кредівців» було вже не зупинити.

У першому таймі «заносами» відзначилися також Даніель Адеєв, двічі - Руслан Радчук, а той же Новокрещенов оформив дубль. Дві реалізації забив Микола Делієргієв. Так, 34:5 до перерви.

У другій половині Дмитро Федишин дозволив собі поекспериментувати зі складом: на полі почали з'являтися зовсім юні регбісти, чотирьом з яких немає ще й 18-ти. Відразу відзначимо, хлопці дуже старалися і, як то кажуть, «каші» не зіпсували.

«Антарес» кілька разів скористався ситуацією, відзначившись ще двома спробами (відзначилися все той же Віталій Примак та Станіслав Грищенко, а Олександр Березанський записав на свій рахунок реалізацію), але більшого «червоно-білі» своїм суперникам не дозволили.

Зате самі вони занесли ще кілька спроб: відзначилися Денис Матківський, Михайло Чишко, Микита Петров, Владислав Щур, Микита Мітін оформив дубль, а Олег Заровний набрав свої перші в сезоні очки, двічі успішно пробивши реалізації.

У підсумку - 68:17, впевнена перемога «КРЕДО-63», який за два тури до фінішу гарантував собі мінімум срібні медалі Суперліги.

У наступному турі одесити прийматимуть на стадіоні «Спартак» київський «Політехнік». Гра пройде в неділю, 29 вересня (початок - о 15:00).

КРЕДО-1963 - АНТАРЕС - 68:17 (34:5)

21 вересня 2019 року. Одеса. «Академія Спорту»

Спроби: Клим Заровний, 12, Олексій Новокрещенов, 20, 38, Даніель Адеєв, 29, Руслан Радчук, 35, 40, Денис Матківський, 45, Михайло Чишко, 47, Микита Петров, 50, Микита Мітін, 58, 75, Владислав Щур , 77 - Віталій Примак, 15, 65, Станіслав Грищенко, 69.

Реалізації: Микола Делієргієв, 20, 40, Олег Заровний, 58, 77 - Олександр Березанський, 65.

«Політехнік» (Київ) - «Поділля» (Хмельницький) - 3:55

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції