Новина детально
07 серпня 2019 р.

Ольга Суркова: «Я дуже рада, що фестиваль відбувся, незважаючи на погану погоду»

Після завершення третього «Black Sea Rugby Cup» ексклюзивне інтерв'ю прес-службі Федерації регбі Одеської області дала головний організатор заходу Ольга Суркова.

- Ольга, як настрій? Як в цілому оціните турнір з пляжного регбі, що відбувся?

- Насправді, єдиним фактором, який негативно впливав на мене як до самого фестивалю, так і під час його проведення, були погодні умови. Хто мені тільки не надсилав прогноз погоди, хто тільки не дзвонив зі словами «завтра буде злива, град» ... Але я до останнього вірила, що це обійде нас стороною, тому що наш захід - дуже світлий, позитивний, він повинен був відбутися саме в цей день. І я дуже рада, що він відбувся.

- Як вдалося «домовитися» з Небесною Канцелярією?

- (сміється) Напевно, сила моїх думок про те, що все має відбутися, позитивно вплинуло на погоду - так, протягом турніру дощ періодично йшов, але це було зовсім не те, що ми спостерігали в інших районах Одеси.

- Не дивлячись на негоду, на 14-ту станцію Великого Фонтану доїхали практично всі команди, крім одеської «Лигі» ...

- Так, на жаль, наші друзі з Селища Котовського не змогли «доплисти» до нас із-за величезних проблем - вибратися звідти в таку погоду було нереально. Але замість «Лигі» була зібрана справжнісінька збірна різних команд, яка показала непогану гру, нехай і результати поєдинків за участю команди-«солянки» в результаті не враховувалися.

- Представники команд, з якими мені довелося поспілкуватися під час турніру, наголошують на тому, що значно виріс рівень суперництва. Тобто, якщо раніше фестиваль сприймався як можливість пограти в своє задоволення, покупатися в морі, позасмагати і випити пива з друзями, то зараз багато реально націлені на досягнення результату ...

- Звичайно ж, це дуже здорово, що зростає рівень турніру: сильним хлопцям цікаво грати з сильними, а вболівальникам і представникам інших колективів - цікаво дивитися такі ігри. Ми запрошуємо всіх бажаючих, дуже вдячні за показану ними безкомпромісну гру, багато матчів сповнені ефектних епізодів, красивих спроб. Видно, що хлопці тренуються, готуються, намагаються, демонструють плоди своєї роботи на тренуваннях, видно їх зростання. Дуже приємно спостерігати за всім цим з боку. Звичайно ж, в таких заходах дуже важлива видовищність, а щоб була видовищність - повинні бути гідні учасники. Але, звичайно ж, скажу, що в майбутньому хотілося б, щоб на полі було поменше пристрастей і конфліктів, щоб принцип фестивального, дружності дотримувався більшою мірою.

- Наскільки важко було організувати такий захід?

- Знаєте, я сама іноді в шоці від того, скільки всього я роблю, і як я все це встигаю поєднувати. Але, скажу, що ця робота і регбі в цілому приносять мені величезне задоволення. Звичайно ж, є налагоджені комунікації з людьми, які відповідають за свій сегмент - суддівство, промо, волонтерів, фото, ЗМІ і так далі. Мені легко знаходити з ними спільну мову, тому вся ця команда проводить якісні заходи. Що ж, будемо і надалі працювати і покращувати рівень фестивалю. Для мене дуже важливо, що хлопці, які виїжджають з фестивалю, кажуть, що ми реально круті, що провели все відмінно, що всім все сподобалося, кажуть, що обов'язково приїдуть до нас наступного року. Ми всі отримали величезне задоволення від фестивалю. А настрій зіпсувала тільки погода. Але, на жаль, ми ніяк не могли вплинути на неї.

- Думаю, тобі є кому подякувати за допомогу і підтримку ...

- Так, звісно! Хочеться подякувати Одеському регбійному союзу, президенту Асоціації пляжних видів спорту Михайлу Сауляку, пляжному комплексу «Жара», головному судді змагань Христині Катіловій і всьому суддівському корпусу, фотографам Наталії Трач і Наталії П'ятовій, футкорту «Wonder burger», волонтерській бригаді РК «Лідерс», нашим провідним-коментаторам Зінаїді і Леоніду, а також головним ініціаторам фестивалю, які допомагають втілити в життя все задумане - Віталію та Олегу Етнаровичам.

credo63.com

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)