Новина детально
01 серпня 2019 р.

В Одесі пройде міжнародний фестиваль пляжного регбі Black Sea rugby Cup

Третій поспіль Міжнародний фестиваль пляжного регбі Black Sea rugby Cup пройде в суботу, 3 серпня, на двох майданчиках Центру пляжних видів спорту Одеси, що на 14-й станції Великого Фонтану.

На одному полі за головний трофей турніру будуть боротися чоловічі команди. Одесу точно представлять команди «Кредо-63», «Одеське регбійне братство» і «Лідерс» U-18, а також, ймовірно, «Політехнік».

В гості приїдуть діючий чемпіон - «Evolution» (Хмельницький), «Поділля» (Хмельницький), РК «Корсари» (Миколаїв + Херсон), київський «Антарес», молдавські «Чиореску» і «Фулжер», а також, можливо, київський ветеранський клуб «ВІТЕР».

На другому полі змагатимуться дівчата - збірна Одеси, львівські «Леви» і київський «Авіатор», а також дитячі команди - одесити + хмельницький «Буревісник» і молдавський «Чиореску».

Крім того, упродовж фестивалю будуть проводитися різні конкурси для учасників та вболівальників, відбудуться виступи черлідерів, а завершиться все пляжною вечіркою.

Початок фестивалю - о 15:00.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського