Новина детально
24 червня 2019 р.

Христина КАТІЛОВА: «Юніорська збірна України провела плідні навчально-тренувальні збори»

Перші в 2019 році навчально-тренувальні збори жіночої юніорської збірної України пройшли в Харкові.

На запитання прес-служби Федерації регбі Одеської області відповіла асистент старшого тренера збірної України Сергія Гарькавого - наставниця жіночої збірної Одеси Христина Катілова.

- Христина, як пройшли навчально-тренувальні збори? Які завдання ставилися перед дівчатками в Харкові?

- Оскільки це були перші збори в році, вони були ознайомчими. У Харкові зібралися сімнадцять дівчаток, сім з яких представляли Одесу, по три - Кременець, Харків та Івано-Франківськ, а ще одна - Київ.

Нашою головною метою з Сергієм Гарькавим було переглянути всіх кандидаток, проаналізувати їх рівень підготовки, сильні і слабкі сторони, зрозуміти, хто на що здатний, відібрати найсильніших гравців, які будуть готуватися до поїздки на чемпіонат Європи.

Збори вийшли дуже плідними, щільними, за сім днів ми зуміли переглянути всіх, зробити висновки, награти певні зв'язки, зрозуміли, хто буде грати на лінії тричетвертних, хто - в нападі. Крім того, намітили плани на найближчі два місяці, роздали дівчаткам «домашні завдання», своєрідний план підготовки на місцях. Деяким потрібно підтягнути загальнофізичну підготовку, деяким - попрацювати над технікою. Загалом, позначили, кому і на що потрібно звернути увагу.

- Які плани команди на найближчий час і коли відбудеться чемпіонат Європи?

- Ми знову зберемося в Харкові на початку серпня, попрацюємо над тактико-технічними діями, а потім буде ще один збір - перед самим виїздом на чемпіонат Європи. Цього року чемпіонат пройде в Польщі в період з 30 серпня по 1 вересня, так що у нас є достатня кількість часу для плідної підготовки. Сподіваюся, все вийде, і ми гідно представимо честь країни на чемпіонаті Європи.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха