Новина детально
19 червня 2019 р.

У ХОДА обговорили організаційні питання проведення чемпіонату Європи з регбі-7 серед жінок

Міжнародні спортивні змагання відбудуться в Харкові на арені спорткомплексу ХОО ФСТ «Динамо» 20 і 21 липня.

У робочій нараді 19 червня взяли участь представники силових відомств, структурних підрозділів облдержадміністрації, спортивних та громадських організацій. Засідання пройшло під керівництвом заступника голови ХОДА Анатолія Бабічева.

Він зазначив, що Харківщина залишається найбільш популярним регіоном в країні для проведення міжнародних спортивних змагань, і наголосив на необхідності якісного вирішення всіх організаційних моментів.

«Всі організаційні заходи повинні проводитися на високому рівні, особливу увагу буде приділено заходам безпеки до, під час і після чемпіонату», - зазначив Анатолій Бабічев.

За словами представника Громадської організації «Федерація регбі Харківської області» Романа Бихова, їх організація отримала повноваження від ФРУ та організації Регбі Європи на проведення 2-го етапу Гран-прі Європи з регбі-7 серед жінок. 1-й тур пройде 29-30 червня в місті Маркуссі у Франції.

«Проведення цього заходу має величезне значення як для нашого регіону, так і для всього спортивного олімпійського руху України, оскільки турнір є одним із кваліфікаційних етапів до Олімпійських ігор в Токіо», - сказав Роман Бихов.

Також він зазначив, що участь у змаганнях візьмуть 12 країн. Організатори очікують, що свято спорту відвідають близько 5 тисяч глядачів.

kharkivoda.gov.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»