Новина детально
19 травня 2019 р.

Одинадцята «Одеська хвиля пам"яті Михалича» зібрала п"ять ветеранських команд

18 травня в Одесі був офіційно відкритий сезон ветеранських турнірів в Україні.

Одинадцятий за рахунком турнір-фестиваль з регбі-15 серед ветеранів вікової категорії «35 років і старше» пройшов на стадіоні «Академія Спорту».

Крім одеської команди ОРБ («Одеське регбійне братство») на поле в цей день виходили збірна Молдови (Кишинів + Тирасполь), львівські «Сиві леви», хмельницькі «Подільські вепри», а також київський клуб «Вітер».

Одеса зустріла ветеранів справжньою спекою, проте це жодним чином не засмутило учасників змагань: старі друзі грали в улюблену гру з самого ранку і практично до вечора, спілкувалися, відпочивали, загоряли на гарячому сонці, дарували один одному позитивні емоції.

Незважаючи на товариський статус подібних турнірів-фестивалів (протоколи ігор не ведуться, перемагають всі, хто виходить на поле), пристрасті на полі часом кипіли неабиякі. При цьому, за полем ветерани щиро обіймалися і робили спільні фото на пам'ять.

Не обійшлося без неприємних травм, проте це вкотре довело те, що в регбі грають справжні чоловіки, які під час матчів не щадять ні себе, ні суперників. Навіть незважаючи на вік!

За приємною традицією, крім змагань серед ветеранів «35+» був проведений і матч між тими, кому «за 50».

Неймовірний атмосферний день плавно перейшов в «третій тайм», який так полюбляють учасники «Одеської хвилі пам'яті Михалича». Під час заслуженого відпочинку всі команди отримали свої нагороди і море приємних емоцій.

Наступний ветеранський турнір («Київські каштани») пройде 15 червня в Києві.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»