Новина детально
12 травня 2019 р.

Кубок Академії Спорту з регбі-5 завоював «Шарль Сікард»

Турнір пройшов 11 травня в Одесі в спортзалі загальноосвітньої школи №86.

У Кубку Академії Спорту, який спочатку повинен був бути розіграний на стадіоні «Академія Спорту», ​​але через дощ в терміновому порядку був перенесений в затишний спортзал 86-ої школи, брали участь чотири команди, які посіли 3-4-е місця в своїх дивізіонах Чемпіонату Одеси з регбі-5.

У першому півфіналі «Шарль Сікард» з боями обіграв «Іллю Мечникова». Програвши перший тайм з рахунком 0:5, підопічні Юрія Лапикова зуміли відігратися, а потім і вирвати вікторію - 10:5.

У другому півфіналі господарі майданчика - команда «Амброзіо Данꞌїні» - «всуху» переграли «Франца Фраполлі», занісши обидві спроби ще до перерви - 10:0.

У грі за 3-є місце на майданчику точилася неабияка боротьба. У першому таймі «Франц Фраполлі» ні в чому не поступався «Іллі Мечникову», а після двох спроб Єгора Гостинщикова і зовсім вів (10:5), однак кілька помилок в обороні призвели до того, що перед самою перервою «сині» не тільки відігралися, а й зовсім вийшли вперед - 15:10.

У другому ж таймі «фіолетові» зовсім «розклеїлись», не показавши тієї гри, яку демонстрували в Чемпіонаті Одеси. А ось «Мечников» розігрався і довів справу до великої перемоги 30:10. Відзначаємо чотири спроби Максима Гордієнка і дубль Ярослава Тодорашка.

Зовсім іншим вийшов фінал, в якому один одному протистояли давні друзі - Юрій Лапиков і Олег Добровольський. Незважаючи на те, що «Амброзіо Данꞌїні» грав перед «своїми трибунами», хоча б раз прорвати оборону «Шарля Сікард» хлопці не змогли. А от самі «Сікард» один зі своїх моментів реалізували.

Таким чином, володарем Кубка Академії Спорту, завдяки мінімальній перемозі у фіналі (5:0), стала команда 33-ої школи. Єдина спроба в матчі - справа рук Поліни Каргальцевої.

«Амброзіо Данꞌїні» ж задовольнився срібними медалями, «Ілля Мечников» - бронзовими, а «Франц Фраполлі» отримав кубок за участь.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського