Новина детально
02 травня 2019 р.

Марина Окольнича: «Важко спрогнозувати, хто стане чемпіоном Одеси з регбі-5»

Керівник Дитячої регбійної ліги Одеси Марина Окольнича, за сумісництвом є тренером команди «Йосип Дерибас», поділилася своїми враженнями від п'ятого туру чемпіонату Одеси з регбі-5 в дивізіоні «імені отамана Головатого», а також розповіла про те, що чекає команди в травні.

Марина Михайлівна, вітаю з закінченням першого етапу вищої ліги чемпіонату Одеси. Поділіться, будь ласка, своїми враженнями від останніх ігор групового раунду.

- До цього туру напружено готувалися відразу три команди, які претендували на друге місце, а значить - на путівку в фінальну частину чемпіонату. Я думаю, що кожна команда ставила перед собою завдання здобути дві перемоги і вийти в плей-офф, але вдалося це нашій команді «Дерибас».

Скажу, що приємно здивував в останньому турі «Борис Литвак», який, до того ж, здобув свою другу перемогу в сезоні, голосно грюкнувши дверима.

Не знаю, з якої причини, але в п'ятому турі якось «розклеївся» «Данꞌїні». У грі з «Дерибасом» підопічні Олега Добровольського билися до останніх секунд і пропустили лише одну спробу в самій кінцівці, а в грі з тим же «Литваком» не були схожими самі на себе. Можливо, не вистачало мотивації.

Не так, як хотілося б, виглядав «Сікард». Думаю, діти «перегоріли». У них була величезна націленість на перемогу і вихід у фінальну частину, і тренер в інтерв'ю говорив про те, що завдання одне - вихід у плей-офф. Але, мабуть, щось пішло не так ...

- Багато хто вважає, що дивізіон «імені Головатого» сильніший, ніж дивізіон Чепіги. А означає це те, що «Карло Боссолі» і «Йосип Дерибас» будуть фаворитами в плей-офф?

- Абсолютно ні. Так, наш дивізіон Головатого за інтригою, за кількістю сильних команд і непередбачуваності був сильніший, ніж дивізіон Чепіги, але лідери, мені здається, потужні і в одному, і в іншому. «Ксантос» традиційно неймовірно сильний, «Деволан» міцний і непередбачуваний ... Важко щось прогнозувати. Тим більше, попереду є майже три тижні на підготовку. Можливо, тренери чимось здивують один одного і підготують якісь сюрпризи ...

- Фінальні ігри та справжнє регбійне свято пройдуть в спорткомплексі СКА 18 травня, а що чекає інші команди, які не вийшли в плей-офф?

- 11 травня о 11:30 на міні-футбольних майданчиках Академії Спорту команди, що зайняли 3-4-е місця в обох дивізіонах, розіграють Кубок Академії Спорту.

18 травня в 16:00 в спорткомплексі СКА, як ви правильно підмітили, пройде грандіозне регбійне свято, яке буде цікаве не тільки для чотирьох команд-фіналістів, а й для всіх 12-ти команд-учасниць чемпіонату Одеси. Ми запрошуємо всіх, хто всі ці 10 років брав участь в наших турнірах: гравців, тренерів, усіх, хто допомагав нам упродовж всього цього часу, ми готуємо велику розважальну програму. Мені здається, це буде дуже здорово і цікаво!

26 травня у нас пройде перехідний турнір за право грати у вищій лізі в наступному сезоні між аутсайдерами дивізіонів імені Чепіги та Головатого і лідерами першої ліги. Так, команда «Іван Скудієрі» автоматично понизилася в класі, а «Киріак Костанді», «Олександр Суворов» і «Борис Литвак» зіграють з командами, які посядуть друге-четверте місця в першій лізі. Переможець, а визначиться він 17 травня, автоматично підвищиться в класі.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського