Новина детально
18 квітня 2019 р.

Молодіжно-студентська ліга Одеси: огляд матчів 2-го туру

Вчора, 17 квітня, на стадіоні «Краян» відбулися матчі другого туру МСЛ.

У групі «А» за вихід у фінал розгорнулася просто неймовірна боротьба. Усі три команди здобули по одній перемозі і один раз програли, в результаті чого організаторам довелося розставляти їх в підсумковій турнірній таблиці за додатковими показниками.

Так, переможець першого туру - КБП (Харчова академія) - з боями здолав «Моряків» (Морське училище) - 10:12, але з різницею в десять очок поступився «Кардиналу» (12:22), який, в свою чергу, програв тим же «Морякам» (5:14), але все ж виграв групу за додатковими показниками.

Незважаючи на свій неабиякий прогрес, «моряки» знову отримали право поборотися лише за 5-е місце. КБП довелося задовольнятися лише матчем за «бронзу», а збірна кількох вузів «Кардинал» досить несподівано пробилася в фінал.

У групі «Б» без видимих ​​проблем зі своїми опонентами розібралися хлопці з одеської регбійний школи «Лідерс». Так, «Наутілус» (Юридична академія) був розгромлений з рахунком 38:5, а «Медін» (Медичний університет) - з куди більш скромним рахунком 24:12. Друге місце в даному тріо зайняли «медики», впевнено обіграли «юристів» (24:7).

У матчі за 5-е місце «Моряки», як і в першому турі, розгромили «Наутілус» (29:0), в грі за 3-є місце КБП з великими труднощами виграв у «Медіна» (19:17), а в фіналі «Кардинал» розібрався з «Лідерс» (22:12).

Таким чином, після двох турів (всього - чотири) турнірну таблицю очолюють відразу три команди - КБП, «Лідерс» і «Кардинал». Що ж, як то кажуть, чим далі - тим цікавіше!

Турнірне становище команд після двох турів:

1. Лідерс - 4 очки (2-е місце + 2-е місце)

2. КБП - 4 (1-е місце + 3-є місце)

3. Кардинал - 4 (3-є місце + 1-е місце)

4. Медін - 8 (4-е місце + 4-е місце)

5. Моряки - 10 (5-е місце + 5-е місце)

6. Наутілус - 12 (6-е місце + 6-е місце)

Кращим гравцем туру був визнаний регбіст «Кардинала» Костянтин Царин.

За тиждень, 24 квітня, на «Краяні» пройдуть матчі третього туру.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського