Новина детально
26 березня 2019 р.

Кар"єрні можливості: Rugby Services Manager Europe

World Rugby - це всесвітній керівний і законодавчий орган по спорту Союзу регбі. Він відповідає за розвиток, регулювання і управління видом спорту, в якому спостерігається рекордна участь і зростання активності фанатів.

У World Rugby також є деякі з найбільших і улюблених головних спортивних змагань, включаючи Кубок світу з регбі серед чоловіків, Кубок світу з регбі серед жінок, а також чоловічу і жіночу серії HSBC World Rugby Sevens.

World Rugby хоче призначити Rugby Services Manager Europe, підзвітного генеральному менеджеру, Game Growth. Rugby Services Manager Europe буде зобов'язаний надавати високоефективні і компетентні послуги з регбі Регіональної асоціації (Регбі-Європа) і Союзів в регіоні (Європа) для World Rugby.

Більш детальна інформація за посиланням:

https://career5.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=worldrugbyP&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=en_US&career_job_req_id=1282&selected_lang=en_US&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&_s.crb=fxgIFG8uBH48Iez0mvsGmJ%2fRtc0%3d

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського