Новина детально
18 березня 2019 р.

Регбі в Києво-Печерському ліцеї №171 «Лідер»

Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі продовжує активно проводити заходи щодо популяризації регбі в школах м. Києва. Так, 11 березня 2019 року в Києво-Печерський ліцей №171 «Лідер» були запрошені дитячий регбійний тренер Олександр Верещака і майстер спорту СРСР з регбі Леонід Дейнеко, які провели теоретичні заняття і майстер-клас з учнями 6-8-х класів, а також викладачами фізкультури.

На завершення тренувань відбулося дві тренувальні гри зі студентами-практикантами факультету здоров'я, фізвиховання і спорту Київського університету ім. Бориса Грінченка.

Заплановані подальші тренування щодо вдосконалення регбійних навичок.

Від імені Федерації регбі України ліцею були передані м'ячі і стрічки для регбі-5.

Навчальний регбійний семінар проводився за підтримки директора ліцею Кравченка Дмитра Григоровича і при безпосередній участі зав. кафедри фізвиховання ліцею Ліани Крилової.

Команда Києво-Печерського ліцею планує брати участь вже в найближчих турнірах і готова підтвердити свою назву «Лідер» не тільки в навчанні, але і в спорті!

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського