Новина детально
25 лютого 2019 р.

Ліцензування, призначення Миколи Кірсанова, зміна складу Дисциплінарного комітету – основні рішення президії ФРУ

15 лютого 2019 року в Києві відбулося чергове засідання президії Федерації регбі України, яке відзначилося прийняттям ряду важливих рішень.

З початком сезону 2019 року вводиться система ліцензування гравців, тренерів, суддів регбі. Детальну інформацію з цього питання буде опубліковано після доопрацювання та затвердження Положень про ліцензування.

Микола Кірсанов призначений головним тренером національної молодіжної збірної команди з регбі-15, а також, у зв’язку з визнанням конкурсу на заміщення посади головного тренера національної юніорської збірної команди з регбі-15 не дійсним, призначити Миколу Кірсанова виконуючим обов’язки головного тренера даної збірної до оголошення результатів наступного конкурсу.

Головою Дисциплінарного комітету ФРУ визначено голову АУРІС та голову Ревізійної комісії Самойленка Дмитра Миколайовича, який сформував новий склад комітету: Борис Корольов, В’ячеслав Калитенко, Олег Перегуда, Кирило Мазур.

Обговорили заходи, які необхідно внести до Єдиного календарного плану на 2019 рік, зокрема Пляжні ігри; умови надання гравцям національних збірних команд України з регбі дозволу на виступ у складі іноземних клубів; склад делегації національної збірної команди України з регбі-7 (жінки) під час участі в міжнародних змаганнях.

Усі питання проголосовано одноголосно, у засіданні взяли участь 12 членів президії з 15. 

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції