Новина детально
30 січня 2019 р.

Провідні гравці збірних команд України з регбі долучилися до освітнього проекту для атлетів «SportCamp&More»

Сьогодні, 30 січня, провідні гравці національних збірних команд України з регбі Володимир Войтов, Олег Косарєв, Наталія Мазур, Ольга Суркова та Анастасія Бардика взяли участь від Федерації регбі України у відкритті інформаційно-освітнього проекту щодо кар'єри атлетів «SportCamp&More», у рамках програми Міжнародного Олімпійського Комітету Athlete365.

Як повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України, під час заходу відбулося підписання меморандуму про партнерство та співпрацю між НОК України та «Благодійним фондом «Фонд Кличко».

Мета співпраці – координація зусиль, спрямованих на об'єднання та підтримку спортсменів, впровадження освітніх програм та програм адаптації спортсменів після завершення активної спортивної кар'єри, популяризацію олімпійських цінностей, підтримку здорового способу життя серед молоді України, залучення молоді до активних занять фізичною культурою і спортом, охорони здоров'я.

Сторони акцентували, що спільні інформаційно-освітні заходи НОК та «Фонду Кличко» включатимуть цілу серію регулярних практичних семінарів щодо кар'єри атлетів, а їхня програма буде розрахована до Олімпійських ігор-2020 в Токіо.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського