Новина детально
25 грудня 2018 р.

Французи розширили список пропозицій щодо реформи правил регбі

FFR докладніше розповіло про зміни в правилах, які, на думку організації, необхідні для того, щоб зробити гру безпечніше.

Раніше повідомлялося про те, що за ініціативою керівництва французького регбі World Rugby розглянуло питання зниження лінії захоплення до рівня талії. Тема безпеки регбі у Франції була піднята в першу чергу в зв'язку зі смертю 19-річного гравця «Стад Франсе», який отримав травму шиї в матчі проти «Бордо».

Президент FFR Бернар Лапорт повідомив, що цим ініціативи його організації не вичерпуються.

«По-перше, ми хочемо, щоб лінія захоплення була знижена до талії. По-друге, ми хочемо заборонити захоплення двома гравцями. І по-третє, ми просимо боротьбу лицем до лиця. Атакуючий гравця з м'ячем регбіст повинен нахилитися інакше він буде оштрафований. Ці правила, на нашу думку, відповідають еволюції гри, і ми буде продовжувати наполегливо їх пропонувати», - заявив Лапорт в інтерв'ю офіційному сайту FFR.

За підсумками попереднього обговорення згаданих пропозицій World Rugby запропонувало організувати зустрічі, присвячені безпеки гравців в кінці січня, в березні і в травні.

rugger.info

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»