Новина детально
07 грудня 2018 р.

Дмитро Кірсанов: «Я відкрив багато для себе цікавого саме в плані методики викладання»

Головний тренер КРЕДО-1963 розповів про важливість професійної підготовки наставників одеських дітей і юніорів.

«Минулі вихідні я провів у Києві», - почав Дмитро Володимирович.

«На олімпійській базі «Конча-Заспа» два представника Rugby Europe провели навчальний триденний семінар. Він проходив в рамках програми World Rugby, спрямованої на підвищення рівня знань едьюкейтерів – тренерів для тренерів.

Я відкрив багато для себе цікавого саме в плані методики викладання. Ви ж розумієте, як важливо правильно донести інформацію тренерам, особливо дитячим. А семінар в Києві був націлений, перш за все, на розвиток дитячого та юніорського регбі.

Наші викладачі, Даніель Мітреа і Хосе Городжатегі, уважно стежили за успіхами підопічних і робили помітки. Свої звіти вони відправили в головний офіс, який і видає сертифікат на три роки.

Обов'язкова умова «Rugby Ready» - проводити якомога більше навчання для тренерів і рефері. Я вже отримав акредитацію Level 1 і «Rugby Ready». Тепер до кінця року хочу перевести отриману програму з англійської мови та адаптувати.

На початку 2019 року ця програма буде віддана на розгляд Федерації регбі Одеської області та Одеському регбійному союзу. Якщо вони її схвалять, то тренерів підростаючого покоління чекає навчання на регулярній основі.

Наступної неділі, 9 грудня, з ініціативи Марини Окольничої, куратора дитячих проектів ОРС, ми з нею проведемо давно запланований семінар для наставників Дитячої ліги. Він буде присвячений техніці пасу».

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха