Новина детально
03 грудня 2018 р.

Христина Катілова: «14-е місце в турнірі не відображає наші здібності і реальні сили»

Гравець збірної України поділилася враженнями від Dubai Sevens 2018.

«Особисто для мене цей турнір став найяскравішим за враженнями», - почала Христина.

«Безцінний досвід. Граючи з сильними суперниками, я зрозуміла, наскільки багато потрібно працювати над собою і як серйозно ставитися до тренувального процесу, щоб гідно боротися на полі з француженками, валлійки, японками або африканками. Вони в більшості випадків з дитинства грають в регбі.

«14-е місце в турнірі не відображає наші здібності і реальні сили. Всі матчі були дуже щільними. Перші тайми ми грали з усіма нарівні. В других половинах матчів позначалася катастрофічна недостача акліматизації та зіграності через відсутність зборів. На поле виходили абсолютно всі – у тренера був відмінний шанс в бойових умовах подивитися, хто на що здатний.

Дякую дівчатам за самовіддану гру на полі. У нас відмінна команда з величезним потенціалом. Дуже хотілося б якомога частіше збиратися разом в наступному році, щоб гідно виступити в «Гран-прі».

Не можна не сказати про атмосферу, що панує на стадіоні. У Дубаї збираються всі регбісти планети. Повітря насичене регбі. Світова серія наживо зворушила. Це поїздка для всіх стане дуже хорошою мотивацією!»

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха