Новина детально
17 вересня 2018 р.

Регбійна команда «Буревісник» з Хмельницького – переможець чемпіонату України з регбі серед юнаків 2007 р.н. і молодші

16 вересня в Ірпені на Центральному міському стадіоні  «Чемпіон» відбулися змагання другого дня чемпіонату України з регбі серед юніорів 2007 року народження і молодших, де у запеклій боротьбі визначилися команди-призери та переможець цього турніру.

Так,  вже з самого ранку розпочалися змагання другого дня, де у першому матчі, збірна Київщини поступилася команді одеської ДЮСШ, яку ще вчора вона перемогла, і у підсумку це не дало можливості юнакам з Київщини поборотися за вищі нагороди змагань.

Хоча у матчі за 5-6 місця збірна Київської області показали свій характер і здобули перемогу над командою з Подолу – 5:0.  У свою чергу, у поєдинку за 7-е місце,  команда збірної Харківської області перемогла команду ДЮСШ-2 з рахунком 20:0.

У боротьбі за 3-є місце зустрічалися команди «Антарес-Авіатор» з міста Києва та «Анатра» з Одеси, де перемогу у запеклому двобої святкували юнаки столичного клубу з рахунком – 20:10.

У головному фіналі чемпіонату зустрічалися регбісти з хмельницького «Буревісника» та ОДЮСШ з Одеси, яка була  дуже видовищною для глядачів і пройшла у запеклій  боротьбі,  і  у підсумку юнаки з хмельницького виявилися сильнішими, що і зафіксував остаточний результат матчу – 40:5.

По завершенні змагань відбулося урочисте нагородження команд і вручення нагород переможцям та призерам чемпіонату.

Від імені організаторів цих змагань, наш  всім добре відомий тренер з регбі Сергій Брюзгін, який вже багато років працює з молодою у місті  Ірпені і готує також зміну для юнацьких та молодіжних регбійних збірних команд України, зазначив: «Рівень підготовки юнаків  та команд за останні роки значно виріс, і за це велика вдячність тренерам, які працюють в регіонах і  обласних центрах з дітьми, де культивується регбі. Сьогодні приємно було бачити у кожній команді малюнок гри і лідерів, які вже виділяються і  ведуть за собою гравців, і думається, що вже незабаром ми будемо мати для наших юнацьких та молодіжних команд достойну зміну, яка боротиметься під українським прапором на міжнародній арені».

Результати змагань


irpinsport.org.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»