Новина детально
09 вересня 2018 р.

У Києві відзначили День фізичної культури та спорту

Традиційно у другу суботу вересня відзначається День фізичної культури та спорту. 8 вересня Мінмолодьспорту спільно з Всеукраїнським центром «Спорт для всіх» активно та весело відсвяткувати цей день разом з юними спортсменами, тренерами, активістами здорового та рухливого способу життя.

Під час офіційної частини гостей свята привітали Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, віце-президент НОК України Валерій Борзов, голова комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний.

Цього дня було також започатковано нову традицію – віднині День фізичної культури та спорту розпочинатиме в Україні святкування Європейського тижня спорту. Наша держава вперше отримала право приєднатися до однієї з основних ініціатив ЄС у сфері спорту – Європейського тижня спорту під егідою Європейської Комісії.

На території НСК «Олімпійського» на гостей свята чекала цікава спортивна та культурно-розважальна програма. Працювали тематичні локації з різних видів спорту, проводилися показові виступи, майстер-класи та цікаві конкурси, естафети з розіграшем призів.

dsmsu.gov.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського