Новина детально
06 вересня 2018 р.

В Ірпінській ДЮСШ розпочато зональні змагання чемпіонату України з регбі серед юнаків 2007-08 років народження

6 вересня,  з самого ранку, на спортивних майданчиках Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи розпочалися зональні змагання чемпіонату України з регбі серед юнацьких команд 2007-08 років народження і молодших  у Центральній зоні.

У змаганнях беруть участь:  команда Київської області, «Антарес», ДЮСШ «Авіатор» місто Київ, «Гарт» Дмитрівка, «Поділ» –  ДЮСШ – 12 з міста Києва та команда «Пегас», яка також представляє столичну ДЮСШ «Авіатор».

Вже зіграні перші матчі і зараз змагання у самому розпалі. За програмою змагань фінальні ігри розпочнуться в 14.30, де визначаться переможці зональних змагань чемпіонату України з регбі у цій віковій групі.

Слід зазначити, що фінал чемпіонату України серед юнаків 2007-08 років народження, участь у якому візьмуть кращі команди зональних турнірів, також пройде в Ірпені на Центральному міському стадіоні «Чемпіон» початок якого заплановано на 15 вересня.

Отож, у вболівальників цього виду спорту у нашому місті є чудова можливість побачити гру кращих юнацьких регбійних команд України наживо, як сьогодні, так і через тиждень на головній спортивній арені нашого міста Ірпеня.

Вболіваємо за наші регбійні команди та спорт – разом!

irpinsport.org.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського