Новина детально
05 вересня 2018 р.

Ірина Масюкова: «Мені обов"язково потрібно продовжити цю добру справу»

Наставниця «Отради Юніор» прийняла пост головного тренера дорослої команди.

«Якщо чесно, я не була готова до такої новини, це приблизно як сніг на голову, тільки в серпні», - прокоментувала звістку Ірина.

«Я, як гравець,  «народилася» саме в цій команді – в «Отраді». Мені нічого не хочеться міняти в цій добрій і дружному колективі. Хочу лише підтримувати традиції і зберігати мікроклімат. Тим більше, що я зовсім не одна. У мене величезна родина підтримки: дві «Отради», Тетяна Правда (наш менеджер, для своїх - мама Таня), Діма Кірсанов і Володимир Леонтійович Ісаков (напевно, найкращий тренер, якого я знаю). Мої наставники навчили не тільки грати в регбі, але і «жити в житті». Вони завжди на зв'язку, і в будь-якій ситуації - це два міцних плеча. Я часто починаю фрази зі слів «Як говорить Леонтійович ...». І відбувається це не тільки на тренуваннях. Тому мені обов'язково потрібно продовжити цю добру справу.

Ніяких кардинальних змін до кінця цього ігрового року не буде. Ми будемо рухатися в тому ж напрямку і тими ж складами, як і до мого призначення. «Отрада» дограє сезон в Суперлізі, а юніори - у Вищій. Тренування залишилися спільними. З початком навчального року сподіваємося на поповнення в команді. Одеський ліцей сфери послуг нам дуже з цим допомагає, так як більшість регбісток «Отради Юніор» - це його учениці.

І ще мені хочеться сказати величезне спасибі всім тим, хто повірив в мене, прийняв в Сім'ю і досі допомагає рухатися вперед».

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»