Новина детально
11 серпня 2018 р.

Відбулося засідання Президії ФРУ за підсумками першого півріччя 2018 року

9 серпня 2018 року в м. Києві відбулося засідання Президії ФРУ за підсумками першого півріччя.

Цього року міжнародний календар спортивних змагань з регбі було сформовано таким чином, що усі офіційні заходи Регбі Європа, в яких бере участь Україна, завершилися у липні.

Члени президії обговорили результати засідання Тренерського комітету, що мав місце напередодні, та виніс певні пропозиції на розгляд керівного органу Федерації. Зокрема, виконуючим обов'язки голови Тренерського комітету було призначено Олега Залізного, якому було доручено розробити програму діяльності ТК ФРУ, визначити пріоритетні напрями роботи, шляхи їх реалізації та коло людей, яких необхідно залучити для максимальної дієвості цього важливого Комітету.

Денис Давидов взяв під свою відповідальність процес розробки нормативної бази для максимально ефективної співпраці гравець-клуб-Федерація, а також процесу ліцензування гравців і тренерів з регбі.

Було обговорено міжнародний календар на наступний сезон. Особливу увагу присутні приділили офіційним міжнародним турнірам, які планується проводити на території України. Було вирішено заявити Європейській федерації бажання України приймати 2 грандіозні заходи - чемпіонат Європи з регбі-7 (жінки) Гран-прі серія (Львів), чемпіонат Європи з регбі-7 (чоловіки), дивізіон Трофі (Одеса).

Члени президії виробили механізм розробки Стратегічного плану розвитку Федерації на найближчі чотири роки.

З 1 липня 2018 року Регбі Європа припинила страхування гравців  команд-учасниць офіційних заходів, у зв'язку з чим це наразі є одним з термінових внутрішніх питань. Члени президії одноголосно тут  прийняли позитивне рішення.

Підсумовуючи проведення чемпіонату Європи з регбі-7 (жінки) у м. Дніпро 2018 року, усі присутні одноголосно вирішили дати високу оцінку рівню цього заходу, який набув схвальні відгуки європейських країн, Регбі Європа, керівництва Міністерства спорту та регбійної громадськості.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»