Новина детально
29 травня 2018 р.

8-й Кубок Посла ПАР в Україні з регбі

25-26 травня під егідою Фонду розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні на столичному стадіоні «Спартак» успішно пройшов, уже став традиційним, 8-й юнацький турнір «Кубок Посла ПАР в Україні з регбі». Як завжди, географія учасників змагань охопила всю територію нашої країни. Це - міста Хмельницький, Івано-Франківськ, Бориспіль, Ірпінь, сел. Клавдієво, Закарпаття, Донецька область, а також практично всі київські юнацькі команди.

Посол ПАР в Україні Крістіан Бассон, сам колишній регбіст, привітав юних спортсменів, тренерів, гостей з великим регбійним святом і побажав, щоб в найближчому майбутньому українські гравці і команди на рівних билися з провідними регбістами світу. Всі діти мали можливість поспілкуватися та сфотографуватися з Послом ПАР, а весь турнір проходив в доброї, дружній обстановці.

За підсумками дводенних баталій призові місця розподілилися наступним чином:
- в категорії U 11 I-е місце зайняла команда ДЮСШ-1 м Хмельницький,
II-е місце - за юнаками команди «Росомахи-ДЮСШ Ірпінь»,
III-е місце заслужено посіла збірна Донецької області;
- в категорії U-13 золоті медалі завоювали юнаки ДЮСШ-1 м Хмельницький, срібло - у регбістів КР «Політехнік»-ДЮСШ-12 і бронзові медалі у команди «Росомахи-ДЮСШ Ірпінь».

Кращими гравцями турніру були визнані:
- U 11: диски Тарас - збірна Донецької обл., Білоус Андрій-Росомахи-ДЮСШ Ірпінь, Шеремета Егор- ДЮСШ -1 м Хмельницький,
- U 13: Полонський Ілля-КР "Політехнік» -ДЮСШ12, Адамович Ярослав-ДЮСШ-1 м.Хмельницький, Мусіец Максим-Росомахи ДЮСШ Ірпінь.

Всім переможцям Посол ПАР в Україні вручив Кубки, медалі, дипломи, цінні подарунки та призи. Разом з Послом в церемонії нагородження взяли участь заступник Міністра молоді та спорту Микола Мовчан, Президент федерації регбі України Євген Баженков, Президент Африканського ради в Україні Ісса Садіо Діалло. Особливо зворушливим було вшанування найменших діток-регбістів з Клавдієво і Києва, яким Посол вручив ексклюзивні солодкі подарунки та пам'ятні медалі.
Відмінні умови для проведення турніру створив директор стадіону «Спартак», президент Київської міської федерації регбі Максим Бобовік.

Кваліфіковано провели змагання арбітри на чолі з Борисом Корольовим. Підтримати юних регбістів на стадіон прибули представники Африканських країн, співробітники Посольства Франції в Україні та ін.

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)