Новина детально
13 травня 2018 р.

«Фартовий» стадіон: РК «Гірник-ПАТ КЗРК» здолав харківський «ТЕХ-А-С» з розгромним рахунком 43:7

12 травня на полі стадіону «Металург» пройшов матч другого туру чемпіонату України серед команд Вищої ліги. Криворіжці зустрілися зі спортсменами харківського клубу.

З перших хвилин матчу «гірники» почали впевнено тиснути на супротивника – Микола Шалаєв відкрив рахунок, а Максим Юрчук слідом за ним точно пробив реалізацію. Рахунок на табло показував 7:0. Після «ТЕХ-А-С» заніс спробу, пробив реалізацію, і гра вирівнялася - 7:7. В кінці тайму дві спроби у виконанні Ігоря Трояна і Максима Юрчука, а також пара точно пробитих реалізацій Максима Юрчука принесли додаткові очки господарям – 21:7.

У другому таймі харків'яни не змогли протистояти криворіжцям, «гірники» набрали ще 22 очок, атакувавши «ТЕХ-А-С» серією вдалих спроб. Відзначилися Сергій Боровійчук і Микола Шалаєв, а на останніх хвилинах додаткові очки заробив для команди капітан «гірників» Євген Дудка. Не обійшлося без жовтих карток – їх за грубу гру отримали Сергій Нестеренко та Сергій Боровійчук.

З огляду на те, що криворіжці в ході гри перемогли «ТЕХ-А-С» в більш ніж три спроби, вони отримали в командному заліку чотири очки замість трьох (за звичайну перемогу). Тепер «Гірник-ПАТ КЗРК» займає друге місце в турнірній таблиці, поступаючись «Дніпру». Третє - за харківським РК «ТЕХ-А-С».

«Команда задоволена результатом, незважаючи на те, що відчуває невеликі кадрові та фінансові труднощі. Варто відзначити – гра «гірників» пройшла з усього лише однією заміною через малого багажу гравців», - прокоментував президент Федерації регбі Кривого Рогу Євген Дудка.

«Спасибі глядачам за підтримку, завдяки вам ми здатні на більше», - додав капітан команди.

Федерація регбі Кривого Рогу

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха