Новина детально
08 травня 2018 р.

Перед канікулами команди Дитячої ліги зіграють ще 4 турніри

Куратор дитячих проектів Одеського регбійного союзу Марина Окольнича розповіла про найближчі змаганнях з регбі-5.

Кубок Академії спорту – 12 травня

«12 травня команди, що зайняли за результатами ігор у дивізіонах Вищої ліги 5-8 місця і які не пройшли до фінальної частини Чемпіонату міста, зіграють за Кубок Академії спорту.

Кубок Департаменту освіти – 19 травня

Після цього настане черга команд Першої ліги проявити себе в боротьбі за Кубок Департаменту освіти. Участь візьмуть вісім команд - фіналістів районів міста, які зіграють між собою за олімпійською системою. Турнір відбудеться 19 травня. Команда, яка зайняла перше місце в цьому турнірі, зайде дванадцятою до Вищої ліги.

Не можу при цьому не відзначити команду «Івана Скудієрі». Це нові хлопці зі школи № 85, які особисто мені дуже подобаються. У них був помітний прогрес протягом всього Чемпіонату. На жаль, за зведеною таблицею сезону вони зайняли 12-е місце і вилітають з Вищої ліги. Можливо, позначилася недосвідченість молодого тренера. До останніх турів вони дійсно розібралися, що до чого, і мали шанси на успіх. Бажаю їм розвиватися далі і прагнути до перемог.

Команди, які за підсумками змагань Вищої ліги зайняли 9-11 місця, повинні будуть довести своє право залишитися в головному дивізіоні турніру, зігравши з командами, які займуть 2-4 місця в Кубку Департаменту освіти. Я бачу в цій системі великий змагальний стимул.

Чемпіонат України – початок червня

Не варто розслаблятися і найкращим командам міста. Їм належить серйозне випробування на виїзді. У червні відбудеться Чемпіонат України з регбі-5, який прийме місто Сміла на Черкащині. Одесу представлять Чемпіон нинішнього сезону «Еммануїл Ксантос» зі школи №69 та срібні призери турніру - команда «Карло Боссолі» зі спортивної школи-інтернату №2. У минулому році одеська делегація завоювала в першості країни перше і третє місця, і в цьому сезоні ми дуже сподіваємося на повторення успіху», - підсумувала Марина Михайлівна.

Після зазначених змагань юні регбісти підуть на літні канікули. Їх наступна зустріч з Дитячої лігою відбудеться в жовтні на Кубку 2018 року.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції