Новина детально
21 грудня 2017 р.

У Кривому Розі відбувся перший тур чемпіонату міста з регбі-5

19-20 грудня в Кривому Розі відбувся перший тур чемпіонату міста серед школярів з безконтактної гри регбі-5. У турнірі взяли участь 13 шкільних команд із різних районів міста.

В неабиякій боротьбі колективи визначили лідерів в своїх групах, які навесні продовжать боротьбу за звання чемпіона міста з регбі-5. У вісімку найсильніших потрапили команди КЗШ №119, 120, 15, 130, 12, КСШ №118, КУВК №128 і КНТМЛ №81, а решта команд поборються за кубок Kryvyi Rih Rugby Cup. Наступний тур відбудеться в березні, вісімка лідерів позмагається за вихід у фінал і можливість зіграти в чемпіонаті України серед школярів.

Це вже третій чемпіонат з регбі-5 серед школярів. Тренер дітей, Святослав Миненков, коментує: «Дуже приємно бачити, що рівень команд зростає, а юні чемпіони наполегливо займаються і викладаються під час змагань».

Нагадаємо, в жовтні спортсмени КЗШ №119 взяли участь в чемпіонаті України з регбі-5 серед школярів, де посіли друге місце, поступившись переможним «золотом» представникам з Одеси.

Федерація регбі Кривого Рогу

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського