Новина детально
31 жовтня 2017 р.

Валерій КОЧАНОВ: «Хочу відзначити всю нашу команду, всіх гравців за бійцівський характер»

Головний тренер чоловічої збірної України Валерій Кочанов позитивно оцінив дії своїх підопічних у стартовій грі ЧЄ проти національної команди Швеції (29:8).

«Ми і «сутичкою», і «віялом» явно перевершували шведів. І якби не надто поблажливе до них ставлення з боку румунського арбітра, який дозволяв гостям, щоб стримувати наш напад, постійно здійснювати завали та інші умисні порушення правил, то, думаю, мої хлопці не обмежили б свої зусилля чотирма спробами. А той прекрасний занос Олега Косарєва, який не зарахував суддя, став би найяскравішою прикрасою матчу і нашої перемоги.

Хочу відзначити всю нашу команду, всіх гравців за бійцівський характер. У тому числі - і молодих дебютантів Вадима Сивака, Дениса Примушинецького і Вадима Миланко. А особливо - півзахисника-диригента Сергія Церковного, який вміло тримав всі нитки комбінацій команди в своїх руках і двічі майстерно взяв «місто».

Нагадаємо, 28 жовтня в Одесі чоловіча національна збірна України в першому матчі чемпіонату Європи з регбі-15 в дивізіоні «Conference 1 North» переграла збірну Швеції з рахунком 29:8.

Наступний поєдинок «синьо-жовті» проведуть 4 листопада в Паневежисі проти литовців.

Спорт-Експрес в Україні

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»