Новина детально
24 жовтня 2017 р.

Гія Чумбурідзе: «Пишаюся, що працюю з такою командою»

Головний тренер збірної Одеси оцінив виступ команди у фінальному матчі Кубка України проти «Олімпу».

«Провели ряд змін в складі. Команду підсилили хлопці, виступаючі в Польщі. «Олімп» - досвідчена і кваліфікована команда. Обіграти харків'ян в академічному стилі дуже важко. Тому намагалися багато ризикувати і йти на авантюри, не боячись технічних помилок. У другому таймі хлопці діяли більш впевненіше, стали більше грати на руках, і суперники відразу це відчули. Три спроби проти харків'ян - непоганий результат. Можливо, якби ми були трохи більш вдалим, могли б і виграти гру, але не скажу, що за сумою двох матчів завоювали б Кубок».

«Пишаюся, що працюю з такою командою, тому що хлопці заслуговують всіляких похвал. Вони аматори, а не професіонали. Хлопці вчаться і працюють, а вільний час присвячують улюбленому спорту. За це їм окрема подяка. Одесити показали відмінну гру проти багаторазових чемпіонів та володарів Кубка країни».

«Глядачі побачили в фіналі турніру багато молодих гравців, які добре себе зарекомендували. Одеса, мабуть, єдине місто, де стільки уваги приділяють розвитку юніорського та молодіжного регбі. Упевнений у Південної Пальміри велике регбійний майбутнє».

У матчі-відповіді фіналу Кубка України одесити поступилися харківському «Олімпу» з рахунком 27:31.

credo63.com 

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»