Новина детально
21 жовтня 2017 р.

Кубок України-2017. Фінал: «Олімп» виграв другий матч і завоював Кубок країни

Господарі провалили початок зустрічі, дозволивши підопічним Валерія Кочанова дуже швидко наростити перевагу в рахунку - Олег Косарєв забив штрафний, і тут же дві разючі атаки харків'ян завершили Валентин Литвиненко і В'ячеслав Пономаренко, Косарєв додав реалізацію і штрафний (0:18).

При катастрофічному результаті «червоно-білі» піднеслися завдяки несподіваному прориву Хвічи Джгареная і спробі прямо по центру. Тут же пройшла потужна атака від ауту, яку завершив Віталій Крамаренко. Але два штрафних Косарєва звели успіхи одеситів до мінімуму - 14:24.

По ходу другої половини зустрічі господарі зуміли провести ряд небезпечних атак, але реалізували далеко не всі можливості. Спроба Олексія Новокрещенова з реалізацією і двома штрафними Примушинецького, Одеса вийшла вперед - 27:24. Ледве це сталося, як харків'яни перехопили ініціативу, і Олег Косарєв занесенням з реалізацією приніс своїй команді перемогу. 27:31 в другій грі і 37:54 за підсумками двох зустрічей на користь «Олімпу». Закономірний успіх дружини Валерія Кочанова, яка допустила менше помилок і відстояла титул.

Збірна Одеси (14) 27:31 (24) «Олімп»

Спроби: В. Литвиненко, Пономаренко, Косарев - Джгареная, Крамаренко, Новокрещенов;

Реалізації: Косарєв (2) - Примушинецький (3);

Штрафні: Косарєв (4) - Примушинецький (2);

Жовті картки: Джгареная - Сухих.

rugger.info 

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»