Новина детально
03 жовтня 2017 р.

Чемпіонат України. Вища ліга. 1/2 фіналу: криворізькі регбісти на виїзді мінімально поступилися РК «Рівне»

1 жовтня в Рівному в рамках 1/2 фіналу Вищої ліги чемпіонату України з регбі-15 криворізький РК «Гірник ПАТ КЗРК» зіграв з місцевим РК «Рівне».

З перших хвилин матчу гості намагалися відкрити рахунок, наносили атаку за атакою, і суперники були змушені при обороні неодноразово порушувати правила. За це один з гравців сутички отримав жовту картку.

В ході матчу криворіжці так і не змогли реалізувати свою перевагу. До середини першого тайму господарі поля відкрили рахунок і «гірникам» довелося відіграватися.

Протягом всієї гри рівненські регбісти намагалися збільшити перевагу, на що спортсмени «Гірника» відповідали своїми стрімкими атаками, але велика кількість втрат м'яча в завершальній стадії позбавила змоги їх вирвати перемогу. Матч закінчився з мінімальною перевагою РК «Рівне» - 26:19.

Відзначимо, 15 жовтня в Кривому Розі відбудеться матч-відповідь. Для того, щоб «гірники» вийшли в перший у своїй історії фінал, їм необхідно вирвати перемогу з різницею у вісім очок.

Федерація регбі Кривого Рогу

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»