Новина детально
03 травня 2017 р.

Збірна Донецької області стала переможцем відбіркового туру чемпіонату України з регбі-15 серед юнаків 2004-2005 р.н.

    1 травня в Кривому Розі на ігровому полі ДЮСШ № 10 пройшов відбірковий тур чемпіонату України з регбі-15 серед юнаків 2004-2005 р.н. (Східна зона). Донецьку область на цих змаганнях представляла збірна команда РК «Ъ», сформована з кращих спортсменів ДЮСШ м. Покровська та м.Селидове.

    Здобувши три перемоги (дві з яких по-іншому як трудові назвати не можна) над збірною Харківської області з рахунком 5:0 і над першим складом Кривого Рогу з рахунком 15:5, не залишивши шансів другій команді Кривого Рогу з рахунком 70:0, збірна Донецької області зайняла 1 місце і завоювала єдину путівку від східного регіону в фінал чемпіонату України.

    Слід зазначити, що відбірковий тур проводився одночасно в чотирьох зонах України - західній, центральній, південній та східній, в яких, в цілому, взяли участь понад 30 юнацьких команд 2004-2005 р.н.

    Фінал чемпіонату відбудеться восени і буде складатися з двох турів, в яких 8 найсильніших команд, в тому числі і збірна команда Донецької області РК «Ъ», боротимуться за звання чемпіонів України.


Ігор Юркін, тренер збірних команд Донецької області з регбі


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха