Новина детально
27 березня 2017 р.

«Франц Деволан» завоював другу путівку в плей-офф чемпіонату з регбі-5

    «Франц Деволан», слідом за лідером першої підгрупи «Еммануїлом Ксантосом», забезпечив собі місце у фінальній стадії турніру за раунд до закінчення групового етапу. Підопічні Олексія Процюка стали єдиним колективом, у якого в активі вісім перемог.

    Вихованці школи №61 без проблем впоралися з «Іваном Сєченовим», організувавши три заноси, дублем відзначився Олександр Юсюк. Додаткові 5 очок «Деволан» заробив через відсутність повного складу у суперників (20:0). «Сєченов» також сильно поступився «Шарлю Сікарду» з рахунком 0:35.

    Другий аутсайдер дивізіону «ім. Отамана Чепіги» «Володимир Філатов» не доїхав на турнір в повному складі і починав обидва протистояння з «-15» на табло. Так зробивши на одне приземлення більше ніж «Сікард», «Філатов» програв з рахунком 15:25. Ситуація повторилася і в зустрічі з «Олександром Суворовим». Учні гімназії №8 організували дві спроби, на що суперники відповіли одним заносом, проте згідно з регламентом, зазнали поразки 10:20.

    Центральні протистояння

   Найбільш очікуваними іграми туру були матчі лідируючих в турнірній таблиці команд. Спочатку на паркеті зустрілися головні претенденти на другу путівку в плей-офф: «Йосип Дерибас» і «Олександр Суворов». Результат зустрічі вирішила єдина спроба вихованця школи №8. Мінімальна перемога «Суворова» з рахунком 5:0.

   Після, «Франц Деволан» боровся з «Йосипом Дерибасом». Перший тайм пройшов у впертій боротьбі. Суперники не могли знайти пролом в обороні один одного. Тільки в середині другої половини команди відкрили рахунок. «Деволан» приземлив дві спроби, на що «Дерибас» відповів одним заносом (10:5).

   Результати матчів:

«Володимир Філатов» (гімназія №8) 15:25 «Шарль Сікард» (школа №33)

«Йосип Дерибас» (школа №20) 0:5 «Олександр Суворов» (школа №8)

«Франц Деволан» (школа №61) 20:0 «Іван Сєченов» (школа №44)

«Володимир Філатов» (гімназія №8) 10:20 «Олександр Суворов» (школа №8)

«Франц Деволан» (школа №61) 10:5 «Йосип Дерибас» (школа №20)

«Іван Сєченов» (школа №44) 0:35 «Шарль Сікард» (школа №33)

   Заключний раунд чемпіонату Одеси з регбі-5 стартує 8 квітня.


http://credo63.com


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського