Новина детально
12 грудня 2016 р.

Визначено кращих суддів України 2016 року.

Ряд суддів з різних причин не змогли взяти участь в семінарі. В принципі, це був і не семінар, а, скоріше, зустріч після тривалої перерви, де обговорювалися проблеми суддівства наших арбітрів в останні роки, проводився розбір характерних помилок у внутрішніх змаганнях, ознайомлення зі змінами, доповненнями і рекомендаціями, що відбулися в останні роки, питання залучення та підготовки нових і молодих суддів.

Семінар провели суддя міжнародної категорії Сергій Поплавський і суддя національної категорії Андрій Сверток. Під час дводенної зустрічі учасники були ознайомлені зі змінами, рекомендаціями і сучасними трактуваннями правил з регбі, що в новому сезоні дозволить більш якісно обслуговувати ігри Чемпіонатів України і уникнути різного розуміння і тлумачення суддями правил гри.

Другий день семінару був присвячений організаційним питанням. Під головуванням Дмитра Самойленко пройшло засідання АУРІС, визначені стратегічні завдання асоціації, підтримка всіма учасниками договору про співпрацю між ФРУ та АУРІС на 4 роки (до листопада 2020).

Також відбулося нагородження кращих суддів сезону 2016 р За опитуваннями команд-учасниць Чемпіонату України, звання «Кращий регбiйній суддя України 2016 року», а також грамоти ФРУ, призи, сувеніри та матеріальне заохочення отримала трійка суддів, яка виглядає таким чином (по-уникнути суб'єктивізму і упередженості, було вирішено розставити суддів в алфавітному порядку): Кірсанов Дмитро, Поплавський Сергій, згорток Андрій. Відзначені були також Пєтухов Андрій (західний регіон) і Подсітков Ігор (східний регіон), які провели дуже велику і корисну роботу в своїх регіонах.

У проведенні семінару велике сприяння традиційно надав директор стадіону «Спартак» Бобовік Максим Іванович.




 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»