Новина детально
29 серпня 2016 р.

Завершився тур молодіжного чемпіонату України з регбі

У першому матчі четвертого раунду змагань у Львові «Політехнік» здобув впевнену перемогу над збірною Західного регіону з рахунком 5:31.

«Академія» ж на своєму полі в Одесі не без зусиль здолала збірну Центрального регіону. Перший тайм протистояння пройшов в рівній боротьбі, і команди пішли на перерву за рівного рахунку 8: 8, обмінявшись спробами і точними штрафними.

Другий тайм активніше почали гості, а вирішилося все в кінцівці, яка залишилася за підопічними Дмитра Федишина та Анатолія Шушпанова. Одесити спочатку зрівняли рахунок, а потім і вийшли вперед. Підсумковий результат - 20:13.

«Перший тайм провели не дуже добре, не все виходило у команди. У другій половині було теж не просто, але хлопцям вдалося зібратися і проявити характер, за рахунок якого обіграли непростого суперника », - так прокоментував хід зустрічі Клим Заровний, нападник« Академії».

А Владислав Адажінік, капітан збірної Центрального регіону, зазначив: «Непогано провели матч, але нам є, над чим ще працювати. Трохи не вистачає фізичних кондицій. У такому складі не так часто збираємося, як хотілося б. Потрібно більше проводити зборів. Адже ми боремося за вихід у фінал».

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»