Новина детально
10 липня 2016 р.

В Івано-Франківську завершилася першість України з регбі-7 серед чоловічих команд вищої ліги.

На першому етапі змагань у групових турнірах кращими були команди «Роланд» Івано- Франківськ, який здобув переконливі перемоги над командами «Бастіон» з Кременчука з рахунком 33:0 і криворізьким «Гірником» 22:5, а також команда «Поділля» з Хмельницького, яка виграла у команд «Дніпро» з одноіменного міста з рахунком 40:0 і миколаївського «Корабела» - 28:0. Отримавши по дві перемоги, «Роланд» і «Поділля» одразу здобули право грати  у півфіналі з командами-переможцями чвертьфінальних ігор:  збірна Київської області – «Корабел» - 22:15 і «Гірник» - «Дніпро» - 26:21.

Якщо у першому півфінальному поєдинку хмельничани легко переграли  збірну Київської області з рахунком 42:5, то другий півфінал «Роланд» Івано-Франківськ – «Гірник» Кривий Ріг виявився  надзвичайно драматичним. Володіючи ініціативою та ведучи з рахунком 10:0, господарі чемпіонату втратили ініціативу і  допустили непоправимі помилки, давши шанс команді з Кривого Рогу спочатку зрівняти рахунок, а потім, і взагалі, взяти контроль над грою і довести її до переможного результату – 27:15.

У фінальній грі за перше місце «Поділля» Хмельницький без проблем переграло «Гірник» з рахунком 45:0 і команда здобула звання чемпіона України з регбі-7 серед команд вищої ліги і право наступного сезону грати у Суперлізі чемпіонату України.

«Гірник» Кривий Ріг став відкриттям чемпіонату, завоювавши срібні нагороди. Третє місце і бронзові нагороди здобув франківський «Роланд», який у фінальній грі за третє місце легко розібрався з регбістами Київської області – 26:0.

Наступні місця зайняли «Дніпро» Дніпро, «Корабел» Миколаїв, УІПА Харків і «Бастіон» Кременчук.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського