Новина детально
04 грудня 2015 р.

Івано-Франківськ долучився до програми «ЗІГРАЙ В РЕГБІ».

    Починаючи з 05 вересня 2015 року Федерація регбі України почала працювати за програмою «Get into Rugby», розробленою Федерацією регбі Європи, яка на території України зветься «ЗІГРАЙ В РЕГБІ» та метою якої є популяризація гри в регбі та її цінностей, що дає можливість дітям спробувати зіграти в регбі у сучасному і безпечному середовищі за допомогою трьох ключових пунктів Програми: спробуй – зіграй – залишайся.

    03 грудня з ініціативи Федерації регбі Івано-Франківської області за підтримки управління освіти та науки Івано-Франківської міської ради презентація даної Програми відбулась у Івано-Франківську на базі ЗОШ № 25. На семінарі-практикумі для вчителів фізкультури шкіл міста програму представив координатор програми в Україні Павло Рожков; а регіональній федерації був вручений комплект форми, м’ячі та спорядження для регбі-5.

    У практичній частині вчителі фізкультури ознайомились з грою в регбі-5, яку продемонстрували учні Івано-Франківської ДЮСШ-2.

    У продовженні роботи у рамках Програми та на виконання її цілей з 15 по 18 грудня відбудеться турнір з регбі-5 серед шкіл міста Івано-Франківська, у якому вже виявили бажання зіграти дванадцять шкіл.

    Регіональні заходи з реалізації Програми у 2016 році будуть проходити на всеукраїнському рівні, зокрема у Одесі та Львові заплановано проведення двох Фестивалів з регбі-5.


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»